Thursday, October 21, 2010

SAYA RINDU 'BABY' INI

Udah-udah ler berkonsert Maher Zain kat bawah tu yer. Tak bergerak-gerak sejak minggu lepas. Maher Zain pun dah balik negeri ... wakakakaka. Harap dia dapat datang lagi, tapi masa datang balik tu harapnya aku dah ada ringgit la nak beli tiket dia :)



Masa aku duk belek-belek gambar lama anak-anak kat 'Pen-Drive', terjumpa lak dengan gambar kat atas ni. Terus terang kata, ini ler gambar feberet aku. Bukan sebab aku terperasan lawa atau kurus (ni yang rasa nak kurus balik ni) ... hahahahaha, sempat lagi tu, walhal memang tak lawa langsung. Lawak adalah sikit. Opppppssssiee .... selingan jap. Sambung balik ... aku suka gambar kat atas sebab muka baby tu tersangatlah gebu, montel dan comel. Aduyai! mati ler puji anak sendirik. Geramnyerrrrrrrrr ... tengok pipi labuh dia yang buat aku rasa nak gigit gigit.

Itu lah Kak Long Farhanah masa umur 3 Bulan ++ ikut tarikh kat gambar tu ler. Masa ini kami ker Cameron Highlands - tempat favourite dari dulu kini dan selamanya. Strawberry Farm tu pun tak cantik dan berseri harum mewangi macam sekarang.




Now ni Kak Long 15 tahun dah ... tak montel macam dulu dah lagi, kurus meninggi jer, walaupun comel tu tetap ada ... hik hik hik. Ampunnnnnnnn pujik lagi anak sendiri.

13 comments:

mohdandmeriam said...

salam Ros..seronokkan tenguk gambar babies kan..montel..rupa masik lagi ada iras2 kak long...cuma tang pipi tu yg dah tak ada..kirim salam pada kak long..

ayang said...

Puji jgn tak puji... Tak lama lagi mak dia lak dapat puji tak henti-henti... Tak sabau ni nak kata "Wow..." heheheheheh

My Life My World said...

mohdandmeriam - Salam Mak Cik Meriam

Seronok... rasa semua gambardulu-dulu nak scan masuk komputer. Canggih la sikit kan, tapi tak sempat sempat. Anak yang ni jer dapat trademark idung jambu air macam mak dia, yang tu sangat tak berubah dari kecik. Insya ALLAH, nanti saya sampaikan salam Mak Cik pada Kak Long :)

My Life My World said...

ayang - Salam Yang

Puji-pujian gitu ... sila standy-by untuk puji-pujian tak henti henti nanti. Hahahahahaha ... melampau gedik lak bunyik nyer ;D

IXORAROXI said...

laaaaaaaaaaaaaaa memang kurus betul awak masa tu..maknanya memang tak mustahil to get back to that shape..jangan putus asa!

My Life My World said...

Ixoraroxi - Salam Ix

Tak dapat kurus macam tu pun tak per, dapat kurus sikit pun dah rasa syukur sangat. Boleh ker masalah nyer? Hehehehe... nafsu makan saya macam Hantu Jerangkung kelaparan yang tak dapat mangsa.Hehehehehhe

Anonymous said...

saya lagi comel. HAHAHA nak jugak xD Auntie lawa! :)

My Life My World said...

Anonymous - sila tunjuk bukti anda comel disini ... hehehehehe... tapi kalau ikutkan dah besar ni, auntie percaya awak tentu comel masa kecik dulu kan :)

Anonymous said...

Hahaha, mcm mana nak tunjuk bukti nanti orang puji mcm mana? xD Mmg comel pon . HAHAHAHA

Lelaki sejati la xD

Mrs Taz said...

comel sumenya .... mak sampai ke anak :D

My Life My World said...

Anonymous ... nanti auntie datang umah awak yer. Nak tengok gambar lama lama. Ishhh.... lelaki sejati ni, sila ler letak nama, awatnyer takut sangat :P

My Life My World said...

Mrs Taz - alamak iyer ke comel hahahahaha ... rasa macam comot jer masa tu. Sememeh ..... hahahahaha. Apa apa pun tima kacih puji comel :D

Anonymous said...

Datang rumah? :-O Bila bila?

Yela yela, NAZRI COMEL, okay? xDD