Monday, October 25, 2010

SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI



Atas nasihat orang-orang yang disayangi, maka aku terpaksa menutup sementara Ruang Kotak 'LET'S TALK" kat Blog aku. Bukan takut dengan Anonymous yang sering berselindung dengan pelbagai nama, tapi setia mengikuti blog aku tu. Tapi tak mahulah ianya akan menganggu perasaan orang-orang yang disayangi dan pembaca yang lain. Tak pasal pasal jadi ruang gaduh pulak macam sebelum ini.

To Anon yang disayangi, saya hargai penat lelah awak untuk menulis di ruang saya. Lepas ni sila lepaskan perasaan di ruang komen saya pula ya. Saya sangat mengalu-alukan komentar anda. Penat lelah dan jerih payah Anon mengikuti Blog dan melepaskan perasaan amat amat saya hargai.

Sekian, terima kasih.


Harta yang paling besar ialah SABAR
Teman yang paling akrab ialah AMAL
Pengawal yang paling waspada ialah DIAM
Bahasa yang paling indah ialah SENYUM

p/s : dan aku sering tersenyum membaca setiap patah kata Anon :)


See full size image

5 comments:

Anonymous said...

anakaciktaklaku

mohdandmeriam said...

salam ros..makcik harap komen2 makcik tak menyentuh perasaan ros dan anak2..kalau ada makcik minta maaf..

My Life My World said...

mohdandmeriam - Salam Mak Cik :)

Tak lah mak cik, tapi kalau makcik tak komen kat post saya macam minum air teh tak ada gula pulak ... hehehehe. Sekurang-kurangnya kehadiran Mak Cik menyemarakkan lagi semangat saya untuk terus menulis.

Terima kasih banyak banyak Mak Cik. Sayang Mak Cik Meriam <3 <3 <3

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Saya dapat rasa si anon tu kenal akak lah..

Macam dia cemburukan sesuatu kan kak..?

dah lama jugak dia buat macam tu.. sinalifkafyata ke dia ni kak?

Sabar jelah kak...

My Life My World said...

azrina03.07 - Salam Rina :)

Akak pun tak dapat agak Rina ... siapa pun dia, sinalifkafyata ker dia, akak terima dengan hati yang terbuka. Semoga dia cepat sembuh dari penyakit hati nyer itu ;) AMIN